Volledig op maat 🎁 | Levering binnen NL en BE 🚚 | Betaal met iDEAL & Bancontact 👍

Veelgestelde vragen

1. Wat is de levertijd?

Om ervoor te zorgen dat alle boardgameboxen persoonlijk en op maat worden samengesteld, voor een unieke ervaring, is het helaas niet mogelijk om de pakketten direct te verzenden. De boardgamebox heeft een levertijd van 2 tot 5 werkdagen* binnen Nederland. De levertijd voor België is 4 tot 7 werkdagen*. 

*We zijn afhankelijk van de pakketvervoerders voor het realiseren van deze levertijden

2. Kan ik de boardgamebox terugsturen

De boardgamebox mag binnen 14 dagen van ontvangst teruggestuurd worden. Hier zitten wel enige voorwaarden aan vast:

- Het bordspel/kaartspel mag niet geopend worden en dient teruggestuurd te worden in de originele staat;
- De snacks dienen compleet en ongeopend teruggestuurd te worden;
- De verzendkosten voor retour dienen betaald te worden door de afnemer.

Indien het pakket door ons is ontvangen en aan alle voorwaarden voldoet, wordt het betaalde bedrag binnen 14 dagen overgemaakt.

3. Welke betaalmethodes zijn er?

Wij accepteren betalingen via: iDeal, Bancontact, Visa, Maestro, Mastercard, Apple Pay en Google Pay. 

4. Hoe werkt de boardgamebox?

De boardgamebox bestaat uit 3 simpele stappen:

  • Jij kiest welke boardgamebox het beste bij je past: Bronze, Bronze Plus, Silver, Silver Plus, GoldGold Plus of CompleteOp de productpagina en vraag 5 leggen we uit wat de verschillen zijn en welke het beste bij je kan passen.
  • Nadat de bestelling is geplaatst, sturen wij je een korte vragenlijst.
    Je ontvangt een link naar de vragenlijst in de bevestigingsmail. Hier staan vragen op over je interesses, groepssamenstelling en ervaring m.b.t. bordspellen. Met deze vragen kunnen wij het bordspel vinden dat het beste bij jou en je groep past. Dit formulier hoef je slechts 1x in te vullen. Indien je het formulier niet invult, dan kunnen we de boardgamebox helaas niet personaliseren en krijg je een standaard boardgamebox thuisgestuurd.
  • De boardgamebox wordt samengesteld en opgestuurd.
    Op basis van de antwoorden die we hebben gekregen, gaat ons team hard aan de slag om de juiste spellen te matchen aan jou en je groep. Nadat we het juiste spel hebben gevonden, wordt een laagdrempelige uitlegvideo (van circa 10 minuten) gevonden. Dit kan een filmpje zijn van de uitgever of een externe partij. Daarnaast wordt de box gevuld met lekkere snacks en snoepjes!

5. Welke boardgamebox moet ik kiezen?

Je kunt kiezen uit 6 verschillende boxen:

Boardgamebox Bronze – je hebt nog niet veel ervaring met bordspellen/kaartspellen of zoekt iets dat erg toegankelijk is voor tussendoor. In de Boardgamebox Bronze zitten namelijk voornamelijk kleine en zeer toegankelijke spellen, die snel gespeeld en uitgelegd zijn. Dit neemt niet weg dat de spellen voldoende uitdaging en fun hebben! De spelduur is zeer afhankelijk van het spel, maar varieert tussen 15-30 minuten.

Boardgamebox Bronze Plus – niet genoeg aan 1 spel? Deze boardgamebox heeft dezelfde inhoud als de boardgamebox bronze, echter zit er een extra spel in. Voor extra veel plezier!  De spelduur is zeer afhankelijk van het spel, maar varieert tussen 15-30 minuten.

Boardgamebox Silver – je hebt al enige ervaring met bordspellen/kaartspellen of zoekt iets dat dat een goede dosis aan uitdaging en plezier biedt, zonder dat het te complex en langdradig wordt. In de Boardgamebox Silver zitten spellen die in het segment vallen tussen ‘snel’ en ‘gemiddeld’. Deze box is het meest geschikt voor groepen van 2-6 spelers. De spelduur is zeer afhankelijk van het spel, maar varieert tussen 30-60 minuten.

Boardgamebox Silver Plus – niet genoeg aan 1 spel? Deze boardgamebox heeft dezelfde inhoud als de boardgamebox silver, echter zit er een extra spel in. Voor extra veel plezier! De spelduur is zeer afhankelijk van de spellen, maar varieert tussen 30-60 minuten.

Boardgamebox Gold – je speelt al een geruime tijd bordspellen of zoekt iets dat zeer uitgebreid en uitdagend is. In de Boardgamebox Gold zitten ‘zware’ spellen die complexere en uitdagendere mechanismes hebben dan de gemiddelde familiebordspel. Deze box is het meest geschikt voor groepen van 2-5 spelers die al wat langer bordspellen spelen. De spelduur is zeer afhankelijk van het spel, maar varieert tussen de 60-120 minuten.

Boardgamebox Gold Plus – niet genoeg aan 1 spel? Deze boardgamebox heeft dezelfde inhoud als de boardgamebox gold, echter zit er een extra spel in. Voor extra veel plezier! De spelduur is zeer afhankelijk van het spel, maar varieert tussen de 60-120 minuten.

Boardgamebox Complete – kun je niet kiezen? Deze boardgamebox is een combinatie van alle boardgameboxen (Bronze, Silver en Gold)! Van elke box zit er in spel in, dus een compleet pakket van 3 spellen. Deze box is het meest geschikt voor groepen van 2-5 spelers die al wat langer bordspellen spelen. De spelduur is zeer afhankelijk van het spel, maar varieert tussen de 60-120 minuten.

6. Kan ik ook per persoon betalen?

De kosten voor de boardgamebox kunnen niet gedeeld worden door meerdere personen. Er is 1 hoofdbetaler waarvan het bedrag wordt afgeschreven. Natuurlijk kun je het bedrag later wel weer onder de groep verdelen! Wij raden Tikkie aan.

7. Wordt er rekening gehouden met allergieën/dieetwensen?

Zeker! Bij het invullen van onze vragenlijst (na je bestelling) kun je invullen of er bepaalde allergieën of dieetwensen zijn.

8. Met hoeveel personen kan ik de boardgamebox spelen?

Na het plaatsen van je bestelling geef je aan met hoeveel personen je bent en wij vinden het juiste spel voor dat aantal! Er is dus geen limiet of minimum voor het aantal spelers. Je kunt het alleen spelen, met een kleine groep en ook met spelers tot 30 personen.

9. Wat als ik het spel niet leuk vindt?

Wij doen ons best om de spellen zo goed mogelijk aan te sluiten op je interesses. Het kan echter wel eens voorkomen dat er een spel tussen zit, die je niet leuk vindt. Neem in dit geval contact met ons op via info@boxgames.nl om samen tot een oplossing te komen.

10. Kan ik ook een dubbel spel ontvangen?

Na je bestelling vul je een vragenlijst in. Hier geef je aan welke spellen je al bezit. Hiermee voorkomen we dat je dubbele spellen krijgt in je box.

11. Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, klopt dat?

Je ontvangt direct een bevestigingsmail na het plaatsen van je bestelling. Het kan voorkomen dat deze mail in de spam terecht is gekomen. Mocht je het ook niet in de spam vinden, stuur dan een mailtje naar info@boxgames.nl en wij zoeken het uit voor je.

12. Wanneer ontvang ik de vragenlijst?

Je ontvangt een link naar de vragenlijst in de bevestigingsmail, direct na het plaatsen van je bestelling.