⏳ Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden 🚚 Gratis verzending vanaf €99,- ❤️ Niet goed, geld terug

Pre-orders - Veelgestelde vragen

Mocht je geen antwoord kunnen vinden op je vraag, neem dan contact met ons op via de chat of stuur een mail naar info@boxgames.nl.

Wat is een pre-order?

Dat betekent eigenlijk dat je nu je bestelling plaatst en pas het spel ontvangt wanneer deze ook door de uitgever wordt vrijgegeven. 

Wanneer komt mijn pre-order binnen?

Bij elke pre-order zetten wij de verwachte leverdatum van de uitgever. Zodra wij het spel binnen hebben, wordt het de volgende dag verzonden. Als het eenmaal is verzonden ontvang je van ons automatisch een mail met de Track & Trace code.

Kan ik mijn pre-order annuleren?

Je kunt je pre-order vrijblijvend annuleren, indien het nog niet is verzonden door ons. Stuur hiervoor een mailtje naar info@boxgames.nl. 

Kan ik meerdere pre-orders bestellen?

Dat kan zeker! Als het spellen zijn met dezelfde verwachte leverdatum, dan ontvang je de spellen samen op de verwachte leverdatum. Indien je spellen in je bestelling hebt met verschillende leverdata, dan sturen we het altijd als 1 pakket op volgens de laatste verwachte leverdatum. 

Voorbeeld: je bestelt 2 pre-orders, deze worden verwacht op 2 april en 18 april. Dan wordt jouw bestelling als 1 pakket verzonden op 18 april. 

Mocht je alsnog beide spellen apart geleverd willen hebben? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is het voordeel van een pre-order?

Het voordeel van een pre-order is dat je het als eerste thuis hebt en niet het risico loopt dat het uitverkocht is voordat het zelfs in de winkels komt. Vooral bij populaire spellen merken we dat er een enorme vraag is en na de eerste levering het spel alweer uitverkocht is.

Kan ik een pre-order combineren met een spel dat op voorraad is?

Dit kan. Let wel op, je bestelling zul je pas ontvangen als de pre-order ook binnen is. Wil je toch het spel eerder ontvangen, dan raden wij aan om 2 aparte bestellingen te plaatsen.