⏳ Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden 🚚 Gratis verzending vanaf €99,- ❤️ Niet goed, geld terug

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via info@boxgames.nl

Verzending & Retour

Onze producten kunnen binnen 14 dagen van ontvangst geretourneerd worden, mits het voldoet aan de volgende voorwaarden:

- Het product mag niet geopend worden en dient teruggestuurd te worden in de originele staat;
- Eventuele snacks dienen compleet en ongeopend teruggestuurd te worden;
- De verzendkosten voor retour dienen betaald te worden door de afnemer

Indien het pakket door ons is ontvangen en aan alle voorwaarden voldoet, wordt het betaalde bedrag binnen 14 dagen overgemaakt.

Verzending binnen Nederland - €5,99

Verzending binnen België - €9,99

Boardgamebox

  1. Jij kiest welke boardgamebox het beste bij je past en besteld
  2. Nadat de bestelling is geplaatst, sturen wij je een korte vragenlijst.
    Je ontvangt een link naar de vragenlijst in de bevestigingsmail. Hier staan vragen op over je interesses, groepssamenstelling en ervaring m.b.t. bordspellen. Met deze vragen kunnen wij het bordspel vinden dat het beste bij jou en je groep past. Dit formulier hoef je slechts 1x in te vullen. Indien je het formulier niet invult, dan kunnen we de bestelling helaas niet afronden.
  3. De boardgamebox wordt samengesteld en opgestuurd.
    Op basis van de antwoorden die we hebben gekregen, gaat ons team hard aan de slag om de juiste spellen te matchen aan jou en je groep. Nadat we het juiste spel hebben gevonden, wordt een laagdrempelige uitlegvideo gevonden. Dit kan een filmpje zijn van de uitgever of een externe partij. Daarnaast wordt de box gevuld met lekkere snacks en snoepjes!

Om ervoor te zorgen dat alle boardgameboxen persoonlijk en op maat worden samengesteld, is het helaas niet mogelijk om de pakketten direct te verzenden. De onderstaande levertijden zijn ook afhankelijk van de pakketvervoerder:
- Levertijd Nederland 2-5 werkdagen
- Levertijd België 4-7 werkdagen 

Je ontvangt een link naar de vragenlijst in de bevestigingsmail, direct na het plaatsen van je bestelling. Indien je deze niet direct ontvangt, kan het zijn dat het mailtje in de spam is beland. Heb je hier ook geen mail, neem dan even contact met ons op.

Na je bestelling vul je een vragenlijst in. Hier geef je aan welke spellen je al bezit. Hiermee voorkomen we dat je dubbele spellen krijgt in je box.

Bij de boardgameboxen heb je de optie om het als cadeau te kopen. Wij geven de box een extra feestelijke invulling en je kunt een persoonlijk berichtje meesturen. Ook is het mogelijk om een specifieke levertijd af te spreken. Indien je kiest voor een cadeau service, zullen we via de mail contact met je opnemen om het verder af te stemmen. 

Zeker! Bij het invullen van onze vragenlijst (na je bestelling) kun je invullen of er bepaalde allergieën of dieetwensen zijn.

Bordspellen

De levertijd van losse bordspellen is als volgt:

- Levertijd Nederland 2 werkdagen

- Levertijd België 2-3 werkdagen

We zijn met deze levertijden afhankelijk van de pakketvervoerder. 

Dat betekent eigenlijk dat je nu je bestelling plaatst en pas het spel ontvangt wanneer deze ook door de uitgever wordt vrijgegeven. Op de productpagina kun je zien wat de ingeschatte levering is van de pre-order. Dit is een indicatie van de leverancier en kan dus ook wijzigen.

Het voordeel van een pre-order is dat je het als eerste thuis hebt en niet het risico loopt dat het uitverkocht is voordat het zelfs in de winkels komt.

Indien de verwachte datum van je pre-order wordt aangepast, dan ontvang je van ons hier een bericht over. Als we je pre-order hebben verstuurd, ontvang je de verzendbevestiging met Track & Trace.